Forstudier i provinserne North Sulawesi og Riau i Indonesien

Indonesien | september 2020 - august 2021

Energy Outlook Rapporterne fra 2019 for de indonesiske provinser North Sulawesi og Riau konkluderede, at begge provinser har et stort potentiale for vedvarende energi (VE), hvilket kan give en omkostningseffektiv vej til grøn omstilling.

Det store potentiale for VE og dets økonomiske konkurrencedygtighed demonstrerer dermed, at det billigste mulige energisystem i disse provinser i 2050 har en meget større andel af VE sammenlignet med de nuværende planer, hvilket antyder at målene med fordel kunne revideres.

Målet i dette projekt er at lave forstudier i North Sulawsi og Riau af VE-projekter, der omhandler teknologier som er blevet bevist til at kunne gennemføres økonomisk af modelleringen der blev udført til Energy Outlook Rapporterne. Specifik data indsamles og specifikke undersøgelser af hvert RE-projekt udføres. Formålet er at identificere og demonstrere projekter omhandlende variabel vedvarende energi, for at give omfattende viden om potentialet for vedvarende energi og anbefalinger om, hvordan projekter om vedvarende energi kan udvikles.

Projektet løber fra september 2020 til august 2021.