Praktikant hos Ea

For praktikanter gælder der, at deres universiteter har forventninger til deres stilling. Dette betyder at ansættelsen hos Ea skal passe med universitetets regler. Ideen med praktikken er, at den studerende skal bruge sin viden fra universitetet i praksis.

Arbejdserfaring

På denne måde får den studerende erfaring fra sit studieområde og det kan muligvis hjælpe den studerende til at finde en særlig interesse i et specifikt emne i energisektoren. Derudover hjælper det den studerende med at opbygge et netværk af kontakter, samtidig med de består studiemoduler.

En integreret del af firmaet

Praktikanter er en integreret del af firmaet, der typisk arbejder fuldtid i en kortere tidsperiode (et til fire semestre). Deres arbejde er projektorienteret, og den studerende er typisk kun associeret med et projekt. Den studerendes rolle i dette projekt bør være klart defineret og diskuteret gennem projektets forløb. Kontaktpersonen vil typisk arbejde på samme projekt og vil vejlede praktikanten. Praktikantens arbejdsindsats skal evalueres både under projektets forløb og ved praktikforløbets afslutning.

Mulighed for fremtidigt samarbejde

Ligesom for studentermedhjælpere, vil Ea gerne have et møde med praktikanten, før de afslutter studierne, for at snakke om fremtidige muligheder for samarbejde og evaluere forskellige ansættelsesmuligheder. I nogle tilfælde kan dette finde sted noget tid efter praktikforløbet er afsluttet.