Tilpasning af Balmorel-modellen til Vietnam

Balmorel: Energisystemsmodel | maj 2016 - april 2017

Projektet var en del af et samarbejde mellem vietnamesiske Ministry of Industry and Trade, MOIT, og den danske Energistyrelse. Formålet var at styrke kapaciteten til langsigtet planlægning i elsektoren, ved for eksempel systematisk analyse af alternative scenarier for elsektorens udvikling, herunder effekten af alternative klima- og VE politikker.

Efter to mindre projekter blev Ea Energianalyses engagement med energiscenarier i Vietnam med dette projekt udvidet. Balmorel-modellen blev tilpasset med de nyeste data om det Vietnamesiske elsystem, og vietnamesiske eksperter, blandt andet fra Institute of Energy, Electric Power University og det national load dispatch center, blev undervist i modellen. Ea Energianalyse bistod i udarbejdelsen af en energy outlookrapport med analyser frem til 2050. 

De primære formål var: fuldstændig tilpasning af Balmorel-modellen til Vietnam, vietnamesiske sektoranalytikere uddannet i brugen af ​​Balmorel-modellen, scenarieanalyser, og en prognose rapport (energy outlook) på baggrund af modellens analyser.

Hvor vi har arbejdet

Vietnam Energy Outlook

Ea Energianalyse

Vi bor på Gammel Torv – midt i København

Mexico Renewable Energy Outlook

Eastern Africa Power Pool Master plan

Se vores afrika-projekter!

Indonesian Renewable Energy Outlook

Se vores Indonesien projekter!

Kinesisk Energy outlook

Østersøregionen