Seneste nyheder

16 oktober 2020

Vi søger en systemadministrator og cloud udvikler

Ea Energianalyse søger en ny kollega til at have ansvaret for vores interne IT-systemer og lede udviklingen af specialiserede IT-værktøjer. Vores ideelle kandidat har en solid IT-baggrund, kan..

12 oktober 2020

Ea-projekt præsenteres som flagskibsprojekt hos ECECP

I det seneste nyhedsbrev fra ECECP (EU-China Energy Cooperation Platform) præsenteres projektet ”ENTSO-E Grid Planning Modelling Showcase”, et projekt Ea Energianalyse er partner på, som deres flagskibsprojekt. ENTSO-E..

6 oktober 2020

Erfaringer fra liberalisering af den danske elsektor

Ea Energianalyse har sammen med Energistyrelsen udfærdiget en rapport om liberalisering af den danske elsektor. Håbet er at rapporten kan give inspiration og vejledning til partnerlande, der nu..

Igangværende projekter

Varmeselskaberne CTR, HOFOR og VEKS driver en fælles varmelastenhed, Varmelast.dk, der står for den daglige varmeplanlægning, og som skal sikre, at kraftvarmeværkerne i hovedstadsområdet lastfordeles efter en samlet..

Ea Energianalyse bidrager til programmet ”Power Market Reform Technical Cooperation with China”, der er sponsoreret af NORAD. Ea er en del af en gruppe, der giver teknisk assistance..

Ea Energianalyse er sammen med NIRAS, PlanEnergi, BDO og Advokatfirmaet Energi & Miljø blevet tildelt opgaven med at levere rådgivningsydelser til de mange kraftvarmeværker, der er sårbare over..